| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kasienka
|
Wysłany: Sro 30-09-2009, 20:14 Temat postu: rachunek oszczędnościowo rozliczeniowy |
|
|
| Jestem studentką pierwszego roku, chciałam założyć sobie konto ale niestety banków jest tyle że nie wiem który wybrać. Prosze o pomoc:) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
midas1980
|
Wysłany: Czw 01-10-2009, 22:46 Temat postu: |
|
|
To zależy, czego oczekujesz od konta. Dla mnie np. ważną sprawą jest darmowy dostęp do jak największej liczby bankomatów. _________________ www.twojdoradca.systempartnerski.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kosula
|
Wysłany: Sro 18-11-2009, 15:06 Temat postu: |
|
|
KAzdy ma inne wymagania, ale wiadomo, liczy sie prostota korzystania, cena i wygoda - w takim wypadku rozpatrywal bym tylko kilka bankow. Inteligo, VW direct i mbank. Inteligo pobiera najwiecej oplat natomiast mbak jest calkowicie darmowy - nie trzeba miec nawet stalych wplywow na konto co miesiac. W inteligo placi sie za przelewy karte i konto, jednak uwazam ze jest przejzyste dobrze sie z niego korzysta, jest bezpieczne. Z drugiej strony mBank takze ma te zalety na podobnym poziomie a wolnosc korzystania z tego konta jest bezcenna  _________________ http://www.ekonta.net.pl - tanie konta internetowe i kredyty |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adrian
|
Wysłany: Czw 27-05-2010, 10:37 Temat postu: |
|
|
Inteligo trochę zmieniło swoją ofertę i teraz przelewy są bezpłatne, a za kartę i konto nie ma prowizji pod warunkiem zapłacenia kartą w miesiącu na kwotę 100 zł. Więc dołącza w zasadzie do mBanku pod względem jakości oferty.
W mBanku można natomiast za 5 zł miesięcznie korzystać do woli ze wszystkich bankomatów na całym świecie - bez dodatkowej prowizji. _________________ pozdrawiam
Adrian Hinc
Redaktor serwisu Kontomierz.pl - narzędzia do zarządzania finansami osobistymi. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
burykot
|
Wysłany: Sro 07-07-2010, 10:57 Temat postu: |
|
|
| Warto sprawdzić oferte dla studentów, wiem ze klika banków ma taka opcje , np. Izzykonto w mBanku, albo konto student w Millennium |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|