Kredyty BankoweForum Kredyty BankoweAktualne oferty banków
Kredyty mieszkaniowe

Kredyt hipoteczny w PKO BP

FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Profil  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  Zaloguj  RSS (Inne dostępne kanały RSS dla tego Forum)

Kredyt hipoteczny w PKO BP

Subskrybuj ten Temat | Dodaj do Google

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kredyty Strona Główna -> Kredyty mieszkaniowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Morelka

PostWysłany: Pią 06-07-2007, 9:52    Temat postu: Kredyt hipoteczny w PKO BP Odpowiedz z cytatem

Chcialabym wziać kredyt hipoteczny w PKO BP, o co trzeba pytac doradce finansowego, tak aby pozniej nie zalowac niczego po podpisaniu
takiej umowy ?
Wszystko ładnie brzmi kiedy doradca mówi ale w rzeczywistosci zawsze może być inaczej.
Mam w tym banku konto, czy jako ich klijent mogę negocjować oprocentowanie kredytu ???
O co jeszcze pytać ???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Informator Kredytowy

PostWysłany: Wto 10-07-2007, 19:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeżeli jest pani pewna, że to ma być kredyt hipoteczny w PKO BP i jest pani na 100% pewna, że ten bank to doradca finasowy nie będzie aż tak konieczny. Oczywiście z bankiem można negocjować oprocentowanie kredytu, ale to czy bank temu ulegnie zależy jak ważnym jest pani dla niego klientem (jakie wpływy na konto ma od pani itd.) więc może to być kwestia trudna. A żeby nie załować niczego już po fakcie wzięcia kredytu proszę rozważyć dokładnie wysokość raty czy oby na pewno nie jest ona za wysoka, bo sytuacja sie ciagle zmienia a kredyt przez X lat musi być spłacany cały czas. Mam nadzieje, ze pomogłem. Pozdrawiam serdeczenie.
Morelka

PostWysłany: Czw 12-07-2007, 10:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo dziękuję za cenną odpowiedz.
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Informator Kredytowy

PostWysłany: Czw 12-07-2007, 21:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cieszę się, że mogłem pomóc. Pozdrawiam.
arcadiusz

PostWysłany: Pon 26-11-2007, 16:01    Temat postu: Czy można negocjować marżę w PKO Bp Odpowiedz z cytatem

Mam zamiar wziąć kredyt na budowe domu, ponieważ jestem starym dobrym klientem PKOBP w moim mieście udałe się do działu kredytów w celu sprawdzenia jak duży kredyt mogę wziąć wszystko pięknie i ładnie ale dla porównania z innymi bankami okazało się że w PKO mają trochę większe raty więc pytam się ich czy można negocjować, a oni mi na to że nie ma takiej możliwości bo wszystko ustalane jest na sztywno przez jakiś program i tyle. czy ktoś może miał podobny problem w tym banku??
Powrót do góry
Morelka

PostWysłany: Wto 27-11-2007, 10:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też miałam podobny problem w PKO BP mam tam konto, a także zawiodłam się na lokacie. Obecnie nie pytałam jaką
mają ofertę, ale warto jest w innych bankach porównać. Też szukam odpowiedniej oferty na kredyt mieszkaniowy...
Powrót do góry
DORADCA

PostWysłany: Pią 07-12-2007, 8:30    Temat postu: DARMOWE DORADZTWO PRZY KREDYCIE HIPOTECZNYM, KONSOLIDACJI Odpowiedz z cytatem

WITAM, JAK JUŻ WCZEŚNIEJ NAPISANO JEŻELI JEST TAKA MOŻLIWOŚĆ PROSZĘ UNIKAĆ PKO BP, JA W MNIESIĄCU REFINANSUJĘ KILKA KREDYTÓW UDZIELONYCH PRZEZ TEN BANK,KLIENCI MÓWIA ŻĘ SĄ PROBLEMY ZA WSZYSTKIM,POCZĄWSZY OD URUCHOMIENIA AŻ PO WCZEŚNIEJSZĄ SPŁATĘ .

PROSZĘ NAPISAĆ COŚ WIĘCEJ O DOCHODACH, NA CO MA BYĆ KREDYT,WIEK,ILOŚĆ OSÓB W GOSPODARSTWIE DOMOWYM, POSIADANE KREDYTY I KWOTĘ KREDYTU.POSTARAM SIE POMÓC
doradzamgd

PostWysłany: Pon 24-12-2007, 18:43    Temat postu: Re: Kredyt hipoteczny w PKO BP Odpowiedz z cytatem

Morelka napisał:
Chcialabym wziać kredyt hipoteczny w PKO BP, o co trzeba pytac doradce finansowego, tak aby pozniej nie zalowac niczego po podpisaniu
takiej umowy ?
Wszystko ładnie brzmi kiedy doradca mówi ale w rzeczywistosci zawsze może być inaczej.
Mam w tym banku konto, czy jako ich klijent mogę negocjować oprocentowanie kredytu ???
O co jeszcze pytać ???

Bycie klientem raz pomaga raz nie. Bank ma wglad do operacji na koncie i jesli bylo wszystko ok nie zaszkodzi. Ale poza tym jest scoring, to druga rzecz wazna i chyba najwazniejsza, tu ocenia sie rozne rzeczy.

A negocjowanie warunkow zalezy od wkladu wlasnego, kwoty kredytu, okresu kredytowania i nie zaszkodzi miec lepsza oferte innego banku, czasami maly "szantaz" dziala:)

No i doradca-posrednik zawsze z automatu moze dac lepsza oferte, to zalezy z jakim bankiem, jaka i na jakich warunkach ma podpisana umowe.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Kredyt

PostWysłany: Pią 08-02-2008, 11:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zawsze jest jakiś dolny limit do którego doradca może zejść aby jeszcze na tym wszystkim zarobić, jeśli będziemy chcieli jeszcze taniej to doradca szybko zrezygnuje z nas bo po prostu będzie mu szkoda na to czasu...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Kredyty Strona Główna -> Kredyty mieszkaniowe Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: